Terug
Hoe kunnen we helpen?

Vrijwillig medewerker Secretariaat

Het Vrijheidsmuseum is op zoek naar een enthousiaste collega die op vrijwillige basis deel uit gaat maken van het secretariaatsteam. 

We zoeken een medewerker (M/V) voor 2 vaste dagen per week. De werktijden zijn van 9.00-17.00 uur. Kern van de werkzaamheden: telefoonservice, emailverkeer, informatiepunt en vraagbaak voor alle medewerkers, ondersteuning van de staf- en directie en kleine administratieve taken. Belangrijk onderdeel van het takenpakket is daarnaast het assisteren bij evenementen, in samenwerking met de Coördinator Evenementen. Ben je gedreven, klantvriendelijk, flexibel, accuraat en zelfstandig? Meld je dan snel aan!

Het museum biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.

Het Vrijheidsmuseum is een historisch educatief museum dat voor jong en oud het grensoverschrijdende en multiperspectieve verhaal vertelt van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. Centraal staat de Tweede Wereldoorlog, in samenhang met de geschiedenis van de 20e eeuw én de actualiteit. 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, Karen van Gelder, via [email protected]