Terug
Hoe kunnen we helpen?

Voor reisorganisaties

Bent u een touroperator of busonderneming en wilt u het Vrijheidsmuseum bezoeken? Voor groepen (vanaf 10 personen) heeft het museum in samenwerking met diverse partners een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden. 

Kortingen voor reisorganisaties

Speciaal voor touroperators en busondernemingen heeft het Vrijheidsmuseum een kortingsregeling opgesteld, die een bezoek aan het museum nog aantrekkelijker maakt; ook voor onze groepsarrangementen!

Elke touroperator of busonderneming die het museum met een groep bezoekt, krijgt € 4,- per persoon korting op de groepsentreeprijs (normaal € 14,00 p.p.). Dit wordt dus voor u slechts € 10,00 per persoon. Ook kunt u profiteren van een korting op het tarief van de rondleidingen: in plaats van € 50,- geldt voor u het tarief van € 35,- per gids. Deze korting geldt ook voor alle arrangementen.

Als u minimaal met 150 bezoekers per jaar het museum bezoekt, dan betaalt u een entreeprijs van slechts € 7,00 per persoon! In dat geval is een rondleiding dan zeer voordelig: in plaats van € 50,- betaalt u slechts € 25,- per gids. Deze korting geldt alléén voor de entreeprijs, gidsprijs en/of het Basisarrangement.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze afdeling groepsreserveringen via groepsreserveringen@vrijheidsmuseum.nl. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in het Vrijheidsmuseum!

Parkeren voor bussen/touringcars

U kunt uw gasten uit laten stappen voor de hoofdingang van het museum. Vervolgens kunt u uw bus of touringcar parkeren in de aangewezen parkeervakken.