Terug
Hoe kunnen we helpen?

Nationale Bevrijdingsdag

Deze activiteit is voorbij

Evenementen

Entreeprijs is € 5,- p.p. voor de festiviteiten en museumbezoek. Kinderen 7 t/m 17 jaar gratis. Museumkaart niet geldig.

Feestelijk programma van 10.00-16.30 uur met o.a.:

- Live muziekoptredens.

- Aanwezigheid van jeeps

- Diverse overige activiteiten (zie t.z.t. deze website)

- Van 14.00-15.30 uur opa's en oma's vertellen over de oorlog: het persoonlijke verhaal van opa's en oma's, speciaal verteld voor kinderen van 10-12 jaar. Dit programma-onderdeel wordt afgewisseld met een film en een bezoek aan enkele hoogtepunten in de vaste tentoonstelling. Een beleving voor de jeugd! Reserveren is noodzakelijk: 024-3974404 of [email protected].

- In samenwerking met het Vrijheidsmuseum organiseert Grateful Generation Tours spannende fieldtrips in een authentieke Willy's MB uit WO2 (2 tot 3 personen) langs de slagvelden van Market Garden. Het zijn korte tours van 30 minuten, voor jong en oud maar absoluut een must voor de jeugd. Kosten: € 8,50 pp, alleen contant te betalen. (exclusief € 5,- voor festiviteiten en bezoek museum) De Museumkaart is niet geldig. Ook voor vrienden en medewerkers van het museum en Infocentrum WO2 geldt voor dit evenement de gestelde entreeprijs. Ieder half uur doorlopend van 10.00-16.30 uur. Reserveren ter plekke op de dag zelf.

Informatie

Prijs: € 5,- p.p. voor festiviteiten en museumbezoek. Kinderen 7 t/m 17 jaar gratis. De Museumkaart is niet geldig.
Reserveren: Nee
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Vrijheidsmuseum
Wylerbaan 4
6561 KR
Groesbeek
Website: