Terug
Hoe kunnen we helpen?

Vrijwilliger entree/winkel

Momenteel is het museum op zoek naar een vrijwillige gastheer/gastvrouw voor de entreebalie en de museumwinkel. Een vrijwilliger die de bezoekers professioneel, klantvriendelijk en enthousiast kan ontvangen. 

Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend en in vakantieperiodes. In deze vrijwilligersfunctie ontvangt u de bezoekers bij binnenkomst van het museum en geeft u een korte introductie. Gezien het grote aantal Duits- en Engelstalige bezoekers is kennis van deze talen van belang. Daarnaast bedient u de kassa’s van zowel de entree als de museumwinkel en alle daarbij behorende werkzaamheden. Bent u flexibel, zelfstandig en klantvriendelijk? Meld u dan snel aan!

Het museum biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.

Het Vrijheidsmuseum is een historisch educatief museum dat voor jong en oud het grensoverschrijdende en multiperspectieve verhaal vertelt van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. Centraal staat de Tweede Wereldoorlog, in samenhang met de geschiedenis van de 20e eeuw én de actualiteit. 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, de heer Fred Theuns, via [email protected].