Terug
Hoe kunnen we helpen?

Word vriend & giften

Geniet van een vriendschap met het Vrijheidsmuseum

Het vrijwel ongesubsidieerde Vrijheidsmuseum is bijzonder gesteld op haar vrienden. Het museum laat zien hoe vrijheid verloren ging, hoe vrijheid herwonnen werd en wat we moeten doen om vrijheid te behouden. U draagt onze vrijheidsboodschap een warm hart toe en ondersteunt de activiteiten, tentoonstellingen en educatieprogramma’s. U wordt vriend met een financiële bijdrage van € 20,- of meer per kalenderjaar en ontvangt de vriendenkaart.

Op vertoon van uw vriendenkaart van het Vrijheidsmuseum profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gratis toegang tot het museum, tijdelijke tentoonstellingen en veel evenementen op vertoon van uw donateurspas.
  • 20% Korting op alle artikelen van de Museumwinkel.
  • Jaarlijks een vriendenmiddag (bijvoorbeeld een lezing, film, muziek, opening tentoonstelling) met maximaal 1 introducé gratis toegang.
  • Jaarlijks gratis het tijdschrift van het Vrijheidsmuseum “Vrije Tijding”.

De vriendenkaart is geldig gedurende een kalenderjaar. Nadat onze donateursadministratie uw financiële bijdrage heeft ontvangen, krijgt u de vriendenkaart en ons tijdschrift “Vrije Tijding” per post toegezonden.

In de maand januari ontvangen alle vrienden van ons museum een brief met daarin de uitnodiging de financiële bijdrage voor het nieuwe jaar te betalen. Het is ook mogelijk uw bijdrage door middel van automatische incasso te voldoen. Ook daarover ontvangt u jaarlijks in de maand januari altijd eerst schriftelijk bericht.

Aanmelding vóór 1 oktober betekent dat men, na betaling van de financiële bijdrage, nog in datzelfde kalenderjaar vriend van het museum is geworden. Aanmelding na 1 oktober betekent dat men als vriend wordt ingeschreven per het eerstvolgende kalenderjaar en dat betaling van de financiële bijdrage ook pas in het nieuwe jaar zal plaatsvinden. Wel ontvangt u dan alvast gratis ons tijdschrift “Vrije Tijding”.

Het Vrijheidsmuseum is een culturele ANBI- instelling.

Word vriend van het museum

Wilt u vriend worden van ons museum? Vul dan svp het onderstaande formulier in:

Bedrag
*
Betaalwijze
*
Persoonlijke gegevens
*
Adresgegevens