Terug
Hoe kunnen we helpen?
7
Terug naar het overzicht

Vrijheidsmuseum en Past to Present

Bezoek het Vrijheidsmuseum en sla een brug van het verleden naar het heden.

Geniet en verbindt in een inspirerend dagprogramma voor bedrijven en organisaties waarbij teambuilding en teamontwikkeling wordt gecombineerd met historisch besef in een bijzondere setting. Dit doen we door de geschiedenis van de grootste luchtlandingsoperatie in de Tweede Wereldoorlog op een bijzondere manier te begrijpen.

Uw programma:

  • U bent actief in het prachtige Vrijheidsmuseum én op historische locaties in de schilderachtige heuvels en de bosrijke omgeving van Groesbeek. Mede doordat de Past to Present organisatie gebruik maakt van originele voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog beleeft u de dag op een zeer bijzondere manier.
  • Het is een programma vol edutainment. Dit betekent dat het educatief is, maar ook dat het op een boeiende en interactieve wijze wordt aangeboden.
  • De aftrap is in het Vrijheidsmuseum die tevens de hele dag als uitvalsbasis dient.
  • Daarna volgen dynamische activiteiten waarbij er inspirerend geleerd wordt en de teamgeest versterkt. Dit alles onder het belangrijke motto ‘Genieten en Verbinden’.

* Prijs: op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen. Dit arrangement kan alleen bij Past to Present geboekt worden, via info@pasttopresent.nl of 06-38490349. Zie ook https://pasttopresent.nl

Op aanvraag.