Terug
Hoe kunnen we helpen?

dinsdag 8 juni 2021

Burgemeester Slinkman komt op voor het Vrijheidsmuseum

Burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal is ontzettend trots op het Vrijheidsmuseum. “Het is fantastisch geworden. Het museum heeft het altijd op eigen kracht kunnen redden. Nu het even minder gaat verdient het onze steun. Al is het alleen maar omdat we hier ons eigen verhaal terugzien, maar ook meer oog krijgen voor de verhalen die je hiervoor eigenlijk nooit hoorde.” Het biedt ons de kans ons te concentreren op wat belangrijk is in het leven. Daar moeten we met zijn allen voor staan. 

Kom zelf een kijkje nemen, het museum is weer open voor publiek vanaf 5 juni. En met uw steun blijft dat zo, ook in de toekomst!

Kom op voor het vrijheidsmuseum en doneer via: www.komopvoorhetvrijheidsmuseum.nl

Bekijk hier het filmpje waarin hij het belang van het Vrijheidsmuseum aangeeft:


Door COVID-19 is het Vrijheidsmuseum in de laatste 15 maanden bijna 10 maanden gesloten geweest. Voor een museum dat bijna geen subsidie heeft is dat rampzalig. Al vanaf de oprichting in 1987 doet het museum het nagenoeg op eigen kracht, maar in deze zware tijd lukt dat niet. De financiële nood is hoog. Het museum mag niet omvallen of vleugellam raken! Laat dat alsjeblieft niet gebeuren. Met uw bijdrage kunnen wij onze vrijheidsboodschap blijven uitdragen. Kom op voor het Vrijheidsmuseum en steun ons!