Terug
Hoe kunnen we helpen?

“Kijk je ogen uit!”-familiedagen

Deze activiteit is voorbij

Kinderactiviteiten

Bezoek tijdens de zomervakantie het Vrijheidsmuseum! Aan de hand van onze Kijkwijzer (geschikt voor jonge bezoekers van ongeveer 9 t/m 13 jaar) maak je een tocht door het museum en kijk je je ogen uit. 

Je hoort, ziet en leest verhalen van mensen die tijdens de oorlog leefden. Hun ervaringen zijn allemaal verschillend. Met de Kijkwijzer ontdek je het museum op verschillende manieren. Je kijkt naar voorwerpen, praat over sommige dingen met de museumcoach én je ontdekt het hele museum door middel van opdrachten. Sommige voorwerpen mag je zelfs voelen of vasthouden! Ontdek bijvoorbeeld hoe zwaar de rugzak van een parachutist was of hoe een trui gebreid van hondenhaar voelt. Kom jij ook? 

Op deze dagen gelden er ook speciale entreeprijzen. Voor een kinderticket betaal je geen € 7,00 maar € 5,00 pp. Voor ons familieticket (2 volwassenen en 2 kinderen 7 t/m 17 jaar) betaal je geen € 37,00 maar slechts € 30,00! Reserveren is niet nodig: je kunt gewoon binnen lopen, dan krijg je van onze medewerkers de Kijkwijzer en kun je op pad. 

Heb je alle opdrachten gedaan? Dan wacht jou een zomerse verrassing in ons museumcafé!

Informatie

Prijs: Kinderen: € 5,00 p.p. Familieticket: € 30,00 (2 volw. + 2 kind 7-17 jaar)
Reserveren: Nee
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Vrijheidsmuseum
Wylerbaan 4
6561 KR
Groesbeek
Website: