Terug
Hoe kunnen we helpen?

Het Vrijheidsmuseum organiseert regelmatig allerlei activiteiten voor jong en oud in en rondom het museum. Dit kunnen zijn: kinderactiviteiten, fieldtrips in een historisch voertuig, lezingen, rondleidingen, etc. De activiteiten die op deze pagina staan vinden veelal plaats in het Vrijheidsmuseum zelf, maar bij gelegenheid kan dit ook op een andere locatie gebeuren. Dit wordt per activiteit vermeld.

Programma en prijzen zijn onder voorbehoud. Vrienden van het Vrijheidsmuseum hebben op vertoon van de vriendenpas gratis toegang tot alle evenementen, tenzij anders aangegeven. 

Geen activiteiten beschikbaar

Er zijn geen activiteiten beschikbaar in de gekozen periode of activiteit.

Kies een andere datum, maand en / of activiteit.

Evenementen in het verleden

Fieldtrips van Grateful Generation Tours

Vrijheidsmuseum, Groesbeek

Spannende fieldtrips in een authentieke Willy's MB uit WO2 (minimaal 2, maximaal 3 personen) langs de slagvelden van Operatie Market Garden.

Vrijheidsmarkt

Vrijheidsmuseum, Groesbeek

Deze maand is het 79 jaar geleden dat Operatie Market Garden plaatsvond én het Rijk van Nijmegen werd bevrijd. Ter gelegenheid hiervan organiseert het Vrijheidsmuseum op zondag 24 september 2023 van 10.00-17.00 uur de voor velen bekende Vrijheidsmarkt. Zowel in het museum als op het buitenterrein is...

Onthulling nieuwe Vredeszuil

Vrijheidsmuseum, Groesbeek

De Vredeszuil op het terrein van het Vrijheidsmuseum wordt vernieuwd! De onthulling zal plaatsvinden op 21 september as., om 14:30.